LUOTETTU KIVITALOSUUNNITTELUTOIMISTO

Olemme toimineet kivitalosuunnittelun parissa jo vuodesta 1994. Tänä aikana meille on karttunut laaja kokemus kaikenlaisesta rakentamisesta, niin kivi- kuin puurunkoratkaisuista.

Toimistomme historian aikana olemme tehneet suunnitelmat yli 1500 pientaloon kaikkialle Suomeen.

Olemme merkittävä alueellinen pientalosuunnittelutoimisto, teemme vuosittain noin 20 yksilöllistä ARKKITEHTIsuunnitelmaa.

RAKENNEsuunnittelua teemme pääosin kivitaloihin (harkko, valuharkko ja betonielementti) kaikkialle Suomeen, päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu ja Pohjois-Savon alue. Talopakettin perustussuunnittelu ja kellarisuunnitelmat ovat iso osa toimintaamme.

KORJAUSRAKENTAMISEN suunnittelu painottuu kantavien rakenteiden muutoksiin, olemassa olevien kantavien rakenteiden selvityttämiseen ja kosteusvaurioiden korjaussuunnitteluun.

Teemme asiakkaillemme myös haja-asutusalueen jätevesisuunnitelmia. Olemme laitetoimittajista riippumaton suunnittelutoimisto, joten mietimme yhdessä Teille sopivan järjestelmän ilman laitevalmistajien painostusta.

Meidän kunnia-asiamme on olla tukemassa Teitä kaikin mahdollisin tavoin elämänne suuressa hankkeessa. Meidän kanssamme ette ole yksin!

Matka uuteen kotiisi alkaa meiltä...!

RA-Suunnittelu Oy | Technopolis, Viestikatu 7 | 70600 KUOPIO | Puh. 050 501 5800